Nemokamas pristatymas nuo 29 Eurų!
LT
Krepšelis 0 Prekė Prekės (empty)

Nėra prekių

Pristatymas
Iš viso

Check out

Prekė pridėta
vnt.
vnt.
Tęsti apsipirkimą Žiūrėti krepšelį (0)

18.21 Man Made BHB Gift Set Sweet Tobacco & Spiced Vanilla Plaukų ir kūno priežiūros priemonių rinkinys vyrams

€ 49.30

€ 58.00

Kodas: TB853709

Pridėti prie mėgstamiausių
Pašalinti iš mėgstamiausių
Jūs turite prisijungti, norint pridėti produktą prie mėgstamiausių.

Aprašymas

18.21 Man Made plaukų ir kūno priežiūros priemonių rinkinį vyrams sudaro: 

- 18.21 Man Made Spritzer Spiced Vanilla Spirits Vyriškas kūno dezodorantas 100 ml. Leis pasinerti į 18.12 Man Made legendinius aromatus ir atgaivins Jus po treniruočių sporto salėje ar varginančio skrydžio lėktuvu. Spritzer Spiced Vanilla Spirits - tai jaukus ir ilgai išliekantis aromatas, kuriame juntamos aštraus imbiero, kakavos, džiovintų vaisių, kokosų, prancūziškos vanilės, kreminių tonka pupelių, žvaigždinio anyžiaus, tabako lapų, saldžios medžio sulos bei tabako žiedų natos.

- 18.21 Man Made Spritzer Sweet Tobacco Spirits Vyriškas kūno dezodorantas 100 ml. Vyriškas kūno dezodorantas leis pasinerti į „18.12 Man Made“ legendinius aromatus ir atgaivins Jus po treniruočių sporto salėje ar varginančio skrydžio lėktuvu. Spritzer Sweet Tobacco Spirits“ – tai charizmatiškas ir svaigus aromatas, kuriame persipina Kalifornijos citrinų, kvapniųjų gvazdikmedžių, kvapiojo šalavijo, šafrano, džiovintų vaisių, tonka pupelių, auksinio gintaro, „Manuka“ medaus, tamsiosios vanilės, sandalmedžio, pačiulio, muskuso ir tabako lapų natos.

- 18.21 Man Made Wash Spiced Vanilla Daugiafunkcė priemonė vyrams 3 in 1 100 ml: stiprinamasis šampūnas, kondicionierius ir kūno prausiklis viename. Aukštos kokybės daugiafunkcė priemonė vyrams - tai plaukus stiprinantis šampūnas, prabangus kondicionierius ir kūno prausiklis viename. Speciali priemonės formulė drėkina plaukus, juos stiprina ir suteikia blizgesio. Neišsausina odos ir neleidžia jai pleiskanoti. Priemonės sudėtyje esantis muilas su makadamijos riešutų gliceridais, hidrolizuotais bolivinės balandos ekstraktais ir jojobos aliejais, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Subtilus imbiero, kokoso, vanilės, medienos bei tabako kvapas paliks ilgalaikį įspūdį. Puikiai tinka tiesiems, garbanotiems, storiems, sausiems bei ploniems plaukams. Taipogi tiek riebiai, tiek sausai kūno odai.

- 18.21 Man Made Wash Sweet Tobacco Daugiafunkcė priemonė vyrams 3 in 1 100 ml: stiprinamasis šampūnas, kondicionierius ir kūno prausiklis viename. Ši aukštos kokybės daugiafunkcinė priemonė vyrams, į kurią įeina plaukus stiprinantis šampūnas, prabangus kondicionierius, ir nuostabiai kvepianti dušo želė, kuri giliai valo odą, bet yra švelni. Speciali formulė drėkina, suteikia blizgesio plaukams, stiprina plaukus ir odą jų nesausindama ir neleisdama pleiskanoti.Sudėtyje esantis muilas su makadamijos riešutų gliceridais, hidrolizuotais bolivinės balandos ekstraktais ir jojobos aliejais, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Sudėtyje nėra sulfatų ir parabenų. Šis aukštos kokybės putojantis šampūnas ir kondicionierius, puikiai tiks tiesiems ar garbanotiems, storiems ir sausiems, bei ploniems plaukams. Taipogi tiks riebiai ir sausai kūno odai. Subtilus šafrano ir džiovintų vaisių aromatas, persipynęs su medaus, vanilės, saldaus tabako, medienos ir muskuso kvapais, paliks ilgalaikį įspūdį. Kuriant gaminį nebuvo atlikti bandymai su gyvūnais.

Produkto informacija

  • Gamintojas:
    18.21 Man Made
  • Kategorija:
  • Ingredientai:
    The ingredients are constantly updated. Before using a product, please read the list of ingredients on its packaging to ensure they are suitable for your personal use.
Rodyti daugiau