Nemokamas pristatymas nuo 29 Eurų!
LT
Krepšelis 0 Prekė Prekės (empty)

Nėra prekių

Pristatymas
Iš viso

Check out

Prekė pridėta
vnt.
vnt.
Tęsti apsipirkimą Žiūrėti krepšelį (0)

18.21 Man Made Car Air Freshener Kvapas automobiliui 1vnt.

€ 5.95

€ 7.00

Kodas: TB552905

Pridėti prie mėgstamiausių
Pašalinti iš mėgstamiausių
Jūs turite prisijungti, norint pridėti produktą prie mėgstamiausių.

Aprašymas

Naudokite šį „18.21 Man Made“ kvapą, kad kelionių automobiliu metu galėtumėte mėgautis ir džiuginti savo kelionės draugus maloniu aromatu arba pakabinkite kvapą savo namuose norimoje vietoje.

Rinkitės iš šių kvapų: 

Absolute Mahogany kvapas automobiliui – tai gaivus aromatas, primenantis pasilinksminimus vandenyno pakrantėje. Mandarinų aromatas persipina su auksiniu kardomanu, kaimišku kedro kvapu, raudonmedžiu bei gintaru.

Spiced Vanilla kvapas automobiliui – tai jaukus ir elegantiškas aromatas, kuris leis pasijusti tarsi sėdėtumėte prie židinio su pypke bei kokybišku brendžiu. Šiame aromate juntamos imbiero bei kokoso užuominos, kurios persipina su vanile, saldžia sula bei tabaku.

Noble Oud kvapas automoboliui pakerės karališku kvapu, kuris jus nuskraidins į tolimus ir neatrastus kraštus. Aitrus bergamotės ir gintaro dvelksmas persipina su raudonmedžio ir agarmedžio aromatais, kuriame juntamos muskuso užuominos.

Produkto informacija

  • Gamintojas:
    18.21 Man Made
  • Kategorija:
  • Naudojimas:

    Atidarę pakuotę išimkite kvąpą automobiliui ir pakabinkite jį automobilyje ant veidrodėlio arba namuose norimoje vietoje.

    Dėmesio: šis kvapas po keleto savaičių nebus toks intensyvus kaip pačioje pradžioje, tik išėmus iš pakuotės.

    Įspėjimai: nedėkite šio kvapo ant medinių paviršių, baldų bei medžiagų dėl dėmių rizikos. Nelaikykite ant dažytų, plastikinių ar lakuotų paviršių.