Nemokamas pristatymas nuo 29 Eurų!
LT
Gamintojas

Plaukų kondicionieriai

Plaukų kondicionierius – tai plaukų priežiūros produktas, kuris gerina plaukų tekstūrą ir jų išvaizdą, svarbu, kad jis būtų naudojamas ant švarių, šampūnu išplautų, plaukų. Modernūs plaukų kondicionieriai buvo sukurti 20 amžiaus pradžioje ir buvo skirti, kad vyrų plaukai, taip pat ir barzda bei ūsai, būtų švelnesni. Dabartinius plaukų kondicionierius galima skirstyti į 4 rūšis:

1. Sunkūs plaukų kondicionieriai strong – jie yra sunkūs ir tankūs su dideliu kiekiu aktyvumo medžiagų, užpildančių plaukų struktūrą ir suklijuojantys viršutines plaukų daleles. Kondicionieriaus poveikis yra ilgalaikis.

2. Nenuplaunami plaukų kondicionieriai yra šiek tiek lengvesni ir turi kitokią struktūrą, kuri plaukus užpildo nedideliu medžiagų kiekiu.

3. Įprastiniai plaukų kondicionieriai apima kai kurias sunkiųjų ir nenuplaunamų kondicionierių savybes. Jie dažniausiai naudojami iškart išsiplovus galvą šampūnu.

4. Išlaikantys plaukų formą kondicionieriai palaiko suformuotą plaukų šukuoseną. Savo sudėtimi ir paskirtimi panašūs į šukuosenos formavimo gelius.

Internetinėje parduotuvėje rasite L oreal Professionnel, REF, Goldwell, Matrix, Tigi, Wella SP ir kitų gamintojų plaukų kondicionierių, iš kurių tikrai rasite tą, kuris labiausiai tiks Jūsų plaukams.