Nemokamas pristatymas nuo 29 Eurų!
LT
Krepšelis 0 Prekė Prekės (empty)

Nėra prekių

Pristatymas
Iš viso

Check out

Prekė pridėta
vnt.
vnt.
Tęsti apsipirkimą Žiūrėti krepšelį (0)

18.21 Man Made Wash 3in1 Spiced Vanilla Daugiafunkcinė priemonė vyrams 530ml

€ 22.95

€ 27.00

Kodas: TB162296

Pridėti prie mėgstamiausių
Pašalinti iš mėgstamiausių
Jūs turite prisijungti, norint pridėti produktą prie mėgstamiausių.

Aprašymas

18.21 Man Made Wash Spiced Vanilla 3in1 - aukštos kokybės daugiafunkcinė priemonė vyrams, į kurią įeina plaukus stiprinantis šampūnas, prabangus kondicionierius, ir nuostabiai kvepianti dušo želė, kuri giliai valo odą, bet yra švelni.
Speciali formulė drėkina, suteikia blizgesio plaukams, stiprina plaukus ir odą jų nesausindama ir neleisdama pleiskanoti.
Šis aukštos kokybės putojantis šampūnas ir kondicionierius, puikiai tiks tiesiems ar garbanotiems, storiems ir sausiems, bei ploniems plaukams. Taipogi tiks riebiai ir sausai kūno odai.

Sudėtyje esantis muilas su makadamijos riešutų gliceridais, hidrolizuotais bolivinės balandos ekstraktais ir jojobos aliejais, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Sudėtyje nėra sulfatų ir parabenų.

Kuriant gaminį nebuvo atlikti bandymai su gyvūnais.

Produkto informacija

  • Gamintojas:
    18.21 Man Made
  • Kategorija:
  • Naudojimas:
    Išspauskite didesnį kiekį priemonės, paskirstykite ant drėgnų plaukų ir kūno. Nuskalaukite vandeniu.
  • Ingredientai:
    Water/ Aqua/ Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Fragrance/ Parfum, Decyl Glucoside, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Phenoxyethanol, Peg-16 Macadamia Glycerides, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Caramel, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Panthenol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Tocopherol, Hydrolyzed Quinoa, Jojoba Esters, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Coumarin, Eugenol, Linalool
Rodyti daugiau